Απ-e-ξάρτηση...

Έπιασα τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό να έχει αναπτύξει μια e-ξάρτηση... Όταν είχα ελεύθερο χρόνο, άνοιγα τον υπολογιστή, λίγο forum, λίγο blogging, λίγο mail, λίγο on line football manager, λίγο ειδήσεις, λίγο downloading και μετά... από την αρχή!!! Ξόδευα όλο τον ελεύθερο χρόνο μου μπροστά στο pc χωρίς επί της ουσίας να κάνω τίποτα, απλά χαζολογούσα αλλά και δε σηκωνόμουν από την καρέκλα, όχι τουλάχιστον μέχρι ο κώλος μου να κάνει ρόζους από το καθισιό... Τις τελευταίες 3-4 μέρες το πήρα χαμπάρι τι γινόταν και ξεκίνησα το rehab... Άνοιξα το pc τόσο όσο, όσο χρειαζόταν και όσο πραγματικά το ήθελα... Ξανάνοιξα το βιβλίο που είχα παρατήσει μισοδιαβασμένο εδώ και καιρό, είδα χθες το βράδυ ένα ωραίο ταινιάκι στο dvd, κατέβηκα στο πατρικό μου και ήπια καφέ με τον αδερφό μου... Απ-e- ξάρτηση... Πιο καλά έτσι...

Σχόλια

  1. δεν ξερω αν ειναι πιο καλα ετσι, ομως φιλε σε ζηλευω, εχεις πολυ ελευθερο χρονο :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεται βρε Snowball, όπως λέει κι ο Βλάχος από πάνω αλλά κι εγώ τα ίδια έχω πάθει. ξεκολλάω όταν φεύγω από Αθήνα και δεν έχω κανενός είδους πρόσβαση στο δίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να ξεκόψω από το internet, μου αρέσει, είναι κομμάτι της ζωής και της δουλειάς μου, απλά χρειάζεται σωστότερη χρήση, όπως όλα τα πράγματα άλλωστε... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ἄστα ῥε φίλε, σάν νά διαβάζω κάτι δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομφαλοσκοπιση σε ολη της το μεγαλειο.;;
    Ισως οχι και παιδια πεσαμε σε παγιδα για μια ακομη φορα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε πράγμα θέλει την ρέγουλά του...
    Παγίδα μπορεί να γίνει οτιδήποτε στα χέρια επιτήδειων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου