Tο μήνυμα των Anonymous για την Ελλάδα...

Πολιτικοί, ΜΜΕ, αστυνομία και τραπεζίτες της Ελλάδας, προσοχή. Σας παρακολουθούμε να καταλύετε και τα τελευταία ίχνη δημοκρατίας στην Ελλάδα. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε τραγικά σχέδια λιτότητας και συμβάσεις δανείων με το ΔΝΤ. Σας παρακολουθούμε να ξεπουλάτε τις ψυχές των ανθρώπων για να κρατήσετε χαρούμενους τους φίλους σας στις τράπεζες.

Σας παρακολουθούμε να χρησιμοποιείτε την καθεστωτική αστυνομία για να προκαλέσετε βία με τους ειρηνικούς διαδηλωτές. Σας παρακολουθούμε να βάζετε την αστυνομία να ρίχνει στους πολίτες δακρυγόνα και επικίνδυνα χημικά, να πετά πέτρες και να ρίχνει κροτίδες για να διαλύσει τους πολίτες. Σας παρακολουθήσαμε στην έξαρση αυτής της βίας, που άφησε τουλάχιστον 500 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους ηλικιωμένους και γυναίκες.

Απορρίψατε συμφωνίες που θα είχαν σώσει την Ελλάδα στο άψε - σβήσε, με αραβικές χώρες, Ρωσία και Κίνα. Απορρίψατε το αίτημα για επιστροφή των αποζημιώσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τους Γερμανούς. Αποδεχθήκατε και εφαρμόζετε μέτρα του ΔΝΤ που εξακολουθούν να σας πιέζουν να αγοράζετε πολεμικά όπλα. (...) Δώσατε τη χαριστική βολή στην οικονομία, αποδεχόμενοι ακόμα ένα δάνειο παρά την αντίδραση του ελληνικού λαού». Συγχαρητήρια, κερδίσατε την προσοχή των Anonymous. Τώρα είστε ένας στόχος στην παγκόσμια πληροφόρηση και τον κυβερνοχώρο. Είμαστε οι Anonymous. Οι Anonymous είναι ο καθένας. Είμαστε παντού. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε. Να μας περιμένετε...

Ρεπορτάζ από TVXS

Σχόλια