Με μπούρκα...

Σήμερα το απόγευμα στον Σκλαβενίτη στην Χαλανδρίου, είδα για πρώτη φορά μια γυναίκα να φοράει μπούρκα... Από πάνω από την κελεμπία της φορούσε τζιν μπουφάν και είχε τσαντάκι στον ώμο της... Το βλέμμα μου την ακολούθησε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά κατάλαβα ότι αν με έπαιρνε χαμπάρι θα αισθανόταν άβολα αλλά από την άλλη μπορεί να έχει συνηθίσει να την κοιτάζουν...

Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί γυναίκα με μπούρκα ούτε καν όταν πήγα στο Παρίσι όπου είδα πολλές μουσουλμάνες... Στην αρχή μου φάνηκε τόσο περίεργο σαν να βλέπω τηλεόραση και να είμαι μέσα στην οθόνη... Μετά συνειδητοποίησα ότι καλώς ή κακώς αυτή είναι μια εικόνα που θα γίνει πιο συνηθισμένη όσο περνάει ο καιρός κι ότι καλό θα ήταν αυτές οι γυναίκες να θελήσουν να βγάλουν την μπούρκα μια μέρα αλλά όσο την φοράνε γιατί νιώθουν καλά με το να την φοράνε τότε πρέπει να μπορούν να το κάνουν χωρίς να τις βάζει κανένας στο περιθώριο...

Σχόλια

  1. Το κορυφαίο είναι να δεις πως τρώνε! Σηκώνουν την μαντίλα και βάζουν το κουτάλι /πιρούνι με το φαΐ από κάτω... Είχα δει στο Ντουμπάι στο ξενοδοχείο στο πρωινό γεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)

      Τα urban myths πάντως λένε ότι κάτω από την μπούρκα είναι στην πένα, βαμμένες, χτενισμένες και με προτίμηση στα αισθησιακά εσώρουχα!!!

      Διαγραφή
  2. Το ξενοδοχείο President είναι γνωστό στους Αμπελόκηπους για τους άραβες τουριστες. Αν δεν κάνω λάθος έχουν και μετοχές άραβες σε αυτό. Απέναντι από την Κηφισιάς υπήρχε ένα μαγαζί με εσωρουχα και η ιδιοκτήτρια εκεί μας είχε πει ότι είναι οι καλύτερες της πελάτισσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου