Ο Λάκης και οι Ευρωεκλογές...

Λάκης ΛαζόπουλοςΈβλεπα χθες το βράδυ τον Λαζόπουλο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπομπής προέτρεπε τον κόσμο να απέχει από τις εκλογές, να μην ψηφίσει...

Το εντυπωσιακότερο ήταν ότι δεν πρότεινε κάτι συγκεκριμένο απλά καλούσε τον κόσμο να μην ψηφίσει για να δείξει την αντίθεσή του στο σάπιο πολιτικό σκηνικό της χώρας...

Ωραία, δεν πήγαμε να ψηφίσουμε, τι ακριβώς θα καταφέρουμε?
Να τους τρομάξουμε?
Σιγά μην τρομάξουν...
Μόνο οι κομματικοί στρατοί φτάνουν για να νομιμοποιήσουν εκλογικές διαδικασίες και να εκλέξουν κυβερνήσεις...

Γιατί να μην ψηφίσουμε?
Δεν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος, ανεξαρτήτως κόμματος, τίμιος και συνεπής με την ιδεολογία του, όλοι κλέφτες και λαμόγια είναι?
Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο...

Θέλουμε να απεμπολήσουμε το δικαίωμά μας, αυτό το μικρό και ασήμαντο ίσως, να συμμετέχουμε έστω έμμεσα στη διαμόρφωση της εξουσίας της χώρας?
Τι προτιμάμε, μήπως να μας το αφαιρέσουν εντελώς?

Τι έχεις να προτείνεις κύριε Λάκη εκτός από την πλήρη άρνηση?
Εντάξει το σύστημα είναι σάπιο, πώς θα το ανατρέψεις, με το να μην συμμετέχεις, με το να δηλώνεις απών?

Είσαι φάουλ κύριε Λάκη...
Πολύ φάουλ...

Σχόλια

  1. Τον βαριέμαι πλέον. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολόκληρη εκπομπή του. Οι άνθρωποι που παίρνουν ψηλά τον αμανέ παύουν να έχουν ενδιαφέρον για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ τον βαριέμαι αλλά τον βλέπω ακόμα αρκετά συχνά...
    Αν μη τι άλλο, δημιουργεί θέματα για συζήτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον βλέπει ο γιος μου μερικές φορές και όταν τον βλέπει στην τηλεόραση που είναι κοντά στον υπολογιστή μου παίρνω μάτι κι εγώ.
    Έχει χάσει όμως τη φρεσκάδα του ή εγώ τον βαρέθηκα. Κάθε φορά βλέπω ένα άγχος στο μάτι του του στιλ "είμαι αρκετά έξυπνος και αστείος;"
    Pathetic (που έλεγε και μια ψυχή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαντλήθηκε από ένα σημείο και μετά, είναι και λογικό...

    Επίσης η έπαρση και η αλαζονεία της επιτυχίας (λίγο πολύ επηρρεάζει, πώς να το κάνουμε...) αλλοιώνει τόσο την ματιά του καλλιτέχνη όσο και το αποτέλεσμα...

    Τι τα θες, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να καβαλήσει το καλάμι...
    Εδώ συμπεριελήφθη στους πρώτους 100 στην ψηφοφορία για τους "Μεγάλους Έλληνες"...
    Χάνεται η μπάλα εύκολα...ειδικά αν έχεις και προδιάθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ αυτό που είχα παρατηρήσει, καθώς είδα ένα απόσπασμα απο την εκπομπή του, είναι οτι έκανε κριτική για όλα τα κόμματα (απο τα 5 της Βουλής) εκτός απο τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο δεν αναφέρθηκε ούτε μισό λεπτό. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, αλλά πολλά ακούγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως να μην θέλει να χτυπήσει κάποιον που είναι ήδη ξαπλωμένος στο χώμα, δεδομένου ότι έχει δείξει και μια συμπάθεια στον ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν, το ζήτημα είναι τώρα να μας πει ο Λάκης, ποιό είναι το όφελος της αποχής, ποιό είναι το μήνυμα τελικά, διότι εγώ έτσι κι αλλιώς ήμουν εναντίον της αποχής εξ αρχής και δεν βλέπω κανένα μήνυμα πλην της ιδιώτευσης του πολιτική και της ατομικής περιχαράκωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου