Σχόλια...

Οφείλω να παρατηρήσω ότι παρά τις φιλότιμες "προσπάθειές" μου για συγγραφή αναρτήσεων με πολιτικό περιεχόμενο (φαίνεται άλλωστε και από το μέγεθος της ετικέτας της Πολιτικής) αλλά και άλλες για την Οικονομία ή την Επικαιρότητα, την μερίδα του λέοντος στα σχόλια σε αυτό το blog απολαμβάνουν αναρτήσεις με προσωπικό περιεχόμενο γεγονός που μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα... Είτε οι αναγνώστες αυτού του blog πιστεύουν ότι έχω καταπληκτικές απόψεις που τα λένε όλα χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσεις ούτε κόμμα, είτε θέλουν με έμμεσο τρόπο να μου υποδείξουν ότι είναι καλύτερο να περιοριστώ σε αναρτήσεις προσωπικού περιεχομένου, όπου (μάλλον) τα πάω καλύτερα...(?)

Σχόλια

  1. Εκφράσου ελεύθερα Χιονόμπαλα, εμένα ότι λες μου αρέσει πάντως. Μην βάζεις περιορισμούς στην έκφραση σου ανάλογα με την ανταπόκριση που κρίνεις οτι έχεις. Ότι σου βγαίνει γράψε, ότι θέμα και αν αφορά.

    Πιστεύω πάντως οτι επειδή τα πολιτικού περιεχομένου τα συζητάμε και τα ακούμε παντού πλέον, ίσως έχουμε ανάγκη πιο προσωπικής και άμεσης έκφρασης στα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Merci, για τα καλά σου λόγια!!! :)

    Εννοείται ότι γράφω πραγματικά ότι μου κατέβει και όχι βάσει ανταπόκρισης...

    Απλά σκέφτομαι δυνατά/γραπτώς για κάτι που παρατηρώ να συμβαίνει στο blog και με μια διάθεση χιούμορ που ελπίζω έγινε αντιληπτή... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μπλογκ μας είναι το τελευταίο μας μέσο ελεύθερης έκφρασης.

    Και λίγο γίνονται και ο ψυχολόγος μας θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου