Εξοπλισμός παραλίας...

Αφού το πήραμε απόφαση να πάμε διακοπές και κάναμε τις κρατήσεις μας και τα πάντα όλα, έπρεπε να πάμε να πάρουμε κι εξοπλισμό για την παραλία οπότε βάλαμε τον μπέμπη στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για τo Makro για να κάνουμε τα ψώνια μας και να τσιμπήσω και κάτι πραγματάκια που ήθελα για εμάς... Εκεί βέβαια "φάγαμε πόρτα" διότι μου ανακοίνωσαν ότι απαγορεύεται η είσοδος στο μαγαζί σε παιδιά κάτω των 12 ετών για λόγους ασφαλείας οπότε πήραμε τα μούτρα μας και πήγαμε στο Carrefour στο Γέρακα απ' όπου ψωνίσαμε τα εξής:

  • Σετ κουβαδάκι, φτυαράκι, τσουγκρανάκι κτλ, με σχέδια από το Cars...Cars είναι και η πετσέτα του μπάνιου που μας πήρε ο παππούς...
  • Μπαλίτσα Cars...να παίζει το παιδί!
  • Τέντα παραλίας... Φαινόταν πολύ ωραία στημένη, είναι σαν αντίσκηνο ανοιχτό από μπροστά, φαίνεται εύκολο στο στήσιμο κι έχει και πάτο, θα την κάνω ένα test drive (θα την στήσω στο σαλόνι) πριν εκδράμουμε...
Καπέλο έχουμε, μαγιό έχουμε (δεν θα μπούμε στο νερό αλλά έχουμε), πισινάκι έχουμε για τις πολλές ζέστες, όλα κομπλέ!!!

[*] Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μπέμπης δεν θα παίξει με τα κουβαδάκια που του πήραμε αλλά εμείς θέλαμε να έχει...!!!

[**] Εκτός από τον εξοπλισμό αγοράσαμε από το Carrefour που έχει ωραίο ψαράδικο και μια ωραία φέτα σολομό φρέσκο γύρω στο κιλό, μισό ψάρι, που την φάγαμε το βράδυ, μαγειρεμένη στο φούρνο με λάδι, λεμόνι, πιπέρι και αλάτι χοντρό, συνοδεία βραστών κολοκυθιών λαδολέμονο... Φοβερό φαγητό!!!


Σχόλια

  1. λοιπόν, πάρε χαρτί-μολύβι και σημείωνε: Μπάλα Cars. Φωτάκι νυχτός Cars. Πετσέτα Μπάνιου Cars. Νεροπότηρο Cars. Μαγιό Cars. Μπωλ φαγητού Cars. όλα με τον Mc Queen πάνω τους περικαλώ :) Σας φάγαμεεεεε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά εμείς είμαστε μόλις 3,5 μηνών... :P

    Ααααα!!!!

    Έχουμε και σκίαστρα για τα παράθυρα του αυτοκινήτου Cars!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου