...and justice for all...

Απαλλακτικό βούλευμα για τον Ισίδωρο Κούβελο


Το συμβούλιο Εφετών με απόφαση του απαλλάσσει τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη, από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Η υπόθεση αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δεν δηλώθηκε στην δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011 της κ. Μπακογιάννη. Το θέμα είχε έρθει στην δημοσιότητα μετά από αναφορά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Για την υπόθεση είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη με έγγραφο προς την Βουλή του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να απαλλαγεί από την συγκεκριμένη κατηγορία, παρά την πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα Κων. Τζαβέλλα ο οποίος είχε ζητήσει ο κ. Κούβελος να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.

Πηγή Το κουτί της Πανδώρας
Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη και ισότητα...

Σχόλια

  1. το έχω ξαναπεί- ο Μητσοτάκης θα πεθάνει μια ημέρα μετά το τέλος του κόσμου.

    τον βλέπω πάντως τον Ισίδωρο να έχει κάνα τροχαίο ή ατύχημα (τύπου Μπακογιάννη), γιατί είναι ξεχασιάρης και κάνει ζημιά στην οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου