H1N1: Η μασκαράτα συνεχίζεται...

Όσο περνάει ο καιρός, πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι η όλη ιστορία με τον ιό της γρίπης των χοίρων ήταν μια κατασκευασμένη υπόθεση που στόχο είχε να ωφελήσει τις φαρμακευτικές εταιρείες και να αποπροσανατολίσει παγκοσμίως την προσοχή και την οργή του κόσμου που έβλεπε την οικονομική κρίση που οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις δημιούργησαν, να λεηλατεί τα εισοδήματα και τα κεκτημένα τους... Όταν δε οι φωνές αυτές ανήκουν σε ανθρώπους όπως ο Wolfgang Wodarg, επικεφαλή του τομέα υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, των οποίων η σοβαρότητα και η εγκυρότητα είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, η υπόθεση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η σιωπή των υπέρμαχων του εμβολίου, επιστημόνων που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, είναι εκκωφαντική...

"Χρυσό" δημιούργημα των φαρμακευτικών η νέα γρίπη;

Για σκόπιμη δημιουργία πανικού σχετικά με την νέα γρίπη κατηγορεί τις φαρμακευτικές εταιρείες, ο Wolfgang Wodarg, επικεφαλής του τομέα υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Όπως υποστηρίζει οι φαρμακευτικές εταιρείες σκόρπισαν τον παγκόσμιο τρόμο και επηρέασαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με αποτέλεσμα η νέα γρίπη να αναγνωριστεί ως πανδημία.

Παράλληλα, οι χώρες καθοδηγούμενες από τον πανικό που έσπειραν οι ενδιαφερόμενες φαρμακευτικές εταιρείες, πραγματοποίησαν παραγγελίες εκατομμυρίων δόσεων, οι οποίες όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αναγκαίες.

«Αρχικά δημιούργησαν μεγάλο πανικό με την γρίπη των πτηνών και στη συνέχεια ακόμη μεγαλύτερο με την γρίπη των χοίρων.», δήλωσε στο Al Jazeera, o Wolfgang Wodarg και πρόσθεσε «Οι εθνικές κυβερνήσεις δαπάνησαν δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά εμβολίων και θα πρέπει να γίνει έρευνα τι κρύβεται πίσω από αυτό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια δαπανών για άχρηστα μέτρα για την υγεία.»

Ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ, Aphaluck Bhatiasevi, δήλωσε ότι «ο Οργανισμός παρέχει ανεξάρτητες συμβουλές προς τα κράτη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Παίρνουμε το έργο μας πολύ σοβαρά και προφυλασσόμαστε από τυχόν συμφέροντα. Ωστόσο, χαιρετίζουμε κάθε νόμιμη προσπάθεια για να βελτιώσουμε το έργο μας.»

«Οι καταγγελίες για αθέμιτη επιρροή είναι αβάσιμες και ψευδής. Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι ο ιός H1N1 πληρεί τις προϋποθέσεις της πανδημίας», ανέφερε η ανακοίνωση της GlaxoSmithKline, μιας εκ των προμηθευτών και παρασκευαστών του εμβολίου.

Από tvxs


Τα ΜΜΕ βέβαια εξακολουθούν να κάνουν ότι μπορούν για να συντηρούν το κλίμα της τρομολαγνείας, δημοσιεύοντας τακτικά τον απολογισμό των θυμάτων της νέας γρίπης, ενημερώνοντας μας χθες με μεγάλα bold γράμματα στον τίτλο της είδησης ότι ακόμα τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν λόγω της γρίπης Α και με μικρά γράμματα στο σώμα της είδησης ότι τρία από τα τέσσερα θύματα έπασχαν από άλλο υποκείμενο νόσημα, ένας εκ των τριών δε ήταν 86 χρονών!!!


Πέθαναν ακόμη τέσσερις ασθενείς με γρίπη Α

Ακόμη τέσσερις ασθενείς που είχαν νοσήσει με γρίπη Α πέθαναν σήμερα, ενώ σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μία 50χρονη, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Συγκεκριμένα, πέθαναν:

* 32χρονος, με αυτοάνοσο νόσημα
* 75χρονη, με αιματολογικό νόσημα
* 86χρονος με χρόνιο αναπνευστικό και καρδιολογικό νόσημα
* 49χρονος, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Από Ελευθεροτυπία


Ήμαρτον...

Σχόλια