Ντροπή ρε ξεφτίλες...


Χρυσοχοΐδης: «Δεν ανοίγει θέμα ασφαλιστικού των ένστολων»

«Δεν ανοίγει θέμα ασφαλιστικού των ένστολων», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το βήμα του πρώτου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι αυτό το οποίο συζητείται και θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες σχετικά με το ασφαλιστικό, είναι το ασφαλιστικό του ιδιωτικού τομέα, δεν αφορά τους ένστολους, αφορά τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα και κανέναν άλλον», ξεκαθάρισε ο υπουργός.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωσε την ΠΟΑΣΥ ότι «δεν ανοίγει θέμα ασφαλιστικού των ένστολων […] Άρα, λοιπόν θα παρακαλέσω πολύ, επειδή έχουμε μια αθρόα προσέλευση συναδέλφων σας για να υποβάλουν αιτήσεις να φύγουν από το Σώμα, και χάνουν χρήματα από το ύψος της αποζημίωσης τους, από τη σύνταξη και το εφάπαξ, έχουμε ένα πανικό, με αποτέλεσμα να ζημιώνονται τα ταμεία, η ίδια η υπηρεσία που χάνει προσωπικό μάχιμο».

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε ότι «το ζήτημα δεν αφορά τους ένστολους ούτε καν την ΑΔΕΔΥ αφορά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους».



Από Ναυτεμπορική


Σε απλά ελληνικά :


"Οχι αγαπημένοι πραίτορες, πελάτες του πολιτικού μας συστήματος και σεις υπάλληλοι του Δημοσίου που ακόμα μπορείτε να απεργείτε... Όχι δεν θα τα βάλουμε μαζί σας γιατί τους μεν ένστολους τους χρειαζόμαστε γιατί όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος και τους δε υπάλληλος του Δημοσίου τους φοβόμαστε διότι ακόμα έχουν την "πολυτέλεια" να μπορούν να κάνουν απεργία... Με τους μαλάκες, κακοπληρωμένους, φοβισμένους, σύγχρονους σκλάβους, εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα θα τα βάλουμε, αυτοί θα πληρώσουν την νύφη... Αυτοί που όχι απεργία δεν τολμάνε να κάνουνε γιατί η μια απόλυση γίνεται πάνω στην άλλη,αλλά ευχαριστούν και την τύχη τους όταν έχουν απλά δουλειά έστω και αν είναι part time..."

Σχόλια