Ντροπή και αίσχος στους πουλημένους!!!

Σαφέστατο και στον πλέον αφελή είναι πλέον ότι τίποτα δεν μπορεί να περιμένει από τους πουλημένους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ που σκύβουν το κεφάλι σε όλες τις επιταγές της κυβέρνησης και του ΔΝΤ και χωρίς να κοκκινίζουν δικαιολογούν τις επιθέσεις που δέχονται τα εργατικά δικαιώματα... Χρέος του κάθε εργαζόμενου είναι να τους απομονώσει πολιτικά και ηθικά και να αναζητήσει αλλού, εκτός ΓΣΕΕ, όργανα και εκφραστές της αντίδρασης του...

Για του λόγου το αληθές, "καμαρώστε" τον "αξιότιμο" κύριο Παναγόπουλο, πρόεδρο της ΓΣΕΕ:

Παναγόπουλος: Μείωση μισθού αν η επιχείρηση έχει πρόβλημα επιβίωσης

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μείωσης μισθών σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, άφησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ «αυτό θα πρέπει να καθορίζεται με γνώμονα τα προβλήματα που έχει η κάθε επιχείρηση». «Μπορούμε να δούμε πώς θα σώσουμε την επιχείρηση και τις θέσεις εργασίας εάν προκύψει θέμα κλεισίματος», τόνισε ο Παναγόπουλος.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ τάχθηκε αντίθετος στο ενδεχόμενο οι επιχειρησιακές συμβάσεις να υπερισχύουν των κλαδικών. «Η εφαρμογή μία τέτοιας διάταξης κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Παναγόπουλος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΓΣΕΕ με τις δηλώσεις του στο Reuters στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «παρά τις πολλές απεργίες που έκανε η ΓΣΕΕ, εφαρμόστηκαν οι σκληρές πολιτικές που περιγράφονται στο Μνημόνιο (με την ΕΕ και το ΔΝΤ) και δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις».

Από TVXS

Σχόλια