...και κανόνια να βαράνε...

Χθες το μεσημέρι έπεσα για ύπνο και ξύπνησα φρέσκος φρέσκος και αναζωογονημένος 2,5 ώρες μετά... Νόμιζα ότι όλα είχαν κυλήσει καλά, κανένα από τα παιδιά δεν είχε ξυπνήσει ή γκρινιάξει όταν με κατάπληξη άκουσα από την Μ. ότι ο μεγάλος είχε ξυπνήσει και γκρίνιαζε ενώ σε κάποια φάση ξύπνησε και το μωρό που κοιμάται δίπλα μας γιατί το πονούσε η κοιλιά του... Γενικά ξυπνάω εύκολα, σηκώνομαι τα βράδια και ταΐζω το μωρό αλλά η Μ. μου είπε ότι υπάρχουν κάποιες φορές που δεν ξυπνάω με τίποτα και κανόνια να βαράνε... Το αστείο είναι ότι όχι μόνο δεν ξυπνάω αλλά όσο ακούγεται ο θόρυβος/κλάμα, εξακολουθώντας να είμαι κοιμισμένος, κάνω ένα ρυθμικό και επαναλαμβανόμενο "Σσσσσσσσ" καλώντας την πηγή του θορύβου να σωπάσει... lol

Σχόλια

  1. Χα, χα, μου θυμίζεις τον άντρα μου που κοιμόταν με το μωρό να κλαίει δίπλα στο αυτί του και δεν καταλάβαινε τίποτα!!! Ούτε σσσσ δεν έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι είναι η έκφραση του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης... Τις φορές εκείνες που πραγματικά δεν την παλεύω να ξυπνήσω, όχι μόνο δεν ξυπνάω αλλά προσπαθώ και να με προστατέψω από το θόρυβο... :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου