Κάρτα ΠΑΣΟΚ: Έλα μουνί στον τόπο σου...

μούντζαΑπό τα Νέα
Σκέψεις για την έκδοση πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ΠΑΣΟΚ, στο πρότυπο της κάρτας των Εργατικών (New Labour) της Βρετανίας.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τετάρτης, ήδη το κόμμα βρίσκεται σε επαφή με τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας.

«Θα έχει το ανταγωνιστικότερο επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου της αγοράς, το επιτόκιό της θα είναι περίπου 20% χαμηλότερο από τα ισχύοντα, ενώ ο κάτοχός της δεν θα πληρώνει ετήσια συνδρομή ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην τράπεζα» αναφέρουν στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σχετικά με την ετήσια συνδρομή, το ΠΑΣΟΚ έχει αποστείλει 950 χιλιάδες προσωπικές επιστολές σε μέλη και φίλους οι οποίοι έως τις 31 Μαΐου θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους: από 12 ευρώ για αγρότες, μετανάστες, συνταξιούχους, μέχρι 500 ευρώ για βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Ο γενικός διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος σημειώνει ότι το μακροπρόθεσμο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρξει οικονομική αυτονομία, δηλαδή να μην εισπράττει την ετήσια κρατική επιχορήγηση (22 εκατ. ευρώ) αλλά να βασίζεται στις εισφορές μελών και φίλων.


Σκηνή από το μέλλον:

Πελάτης μπαίνει στο μαγαζί, ψωνίζει, φτάνει στο ταμείο...

Πωλητής:"Πώς θα πληρώσετε κύριε, μετρητά ή κάρτα?"
Πελάτης:"Κάρτα"
Πωλητής:"VISA, Mastercard ή..ΠΑΣΟΚ?"
Πελάτης:"ΠΑΣΟΚ!!!"
Πωλητής:"Φυσικά..."

Σχόλια

  1. Πλάκα-πλάκα, το βρίσκω πολύ καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο στόχος της οικονομικής αυτονομίας του κόμματος είναι και λογικός και θεμιτός, το ζήτημα όμως είναι ότι πλέον μπαίνει και σφραγίδα στην..εμπορευματοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας...

    Όχι ότι δεν υπήρχε μέχρι τώρα απλά τώρα γίνεται εξώφθαλμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου