Λίστα για ψώνια...

Την προηγούμενη Παρασκευή είχα σχεδιάσει να πάω για βιβλιοψώνια στο Mall το οποίο διαθέτει δύο πολύ μεγάλα και καλά ενημερωμένα βιβλιοπωλεία... Τα σχέδια μου άλλαξαν όμως και τελικά βγήκα στην αναζήτηση του κάλλιστου βιβλίου στη γειτονιά μου, την Αγία Παρασκευή, το αποτέλεσμα όμως με απογοήτευσε... Τρία βιβλιοπωλεία επισκέφτηκα αλλά πουθενά δεν βρήκα τα βιβλία που έψαχνα... Σήμερα που θα ξαναεξορμήσω, αυτή την φορά θα πάω στο Mall, ελπίζω να είμαι πιο τυχερός...

Η λίστα μου περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Σχόλια

  1. Πήρα το "Ρόουζ Μάντερ" γιατί ήταν το πρώτο από όσα ήθελα και το πρώτο που βρήκα... Η αλήθεια είναι ότι τα βρήκα όλα αλλά έτρεχα γιατί είχα τον μικρό μαζί μου και συνειδητοποίησα όταν έφτασα στο ταμείο ότι δεν είχα αρκετά λεφτά μαζί μου οπότε άφησα την "Θεραπεία" που είχα πάρει κι αυτή να πληρώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθ' ό,τι γειτόνισσα, εξίσου απογοητευτική βρίσκω κι εγώ την αγορά της περιοχής. Επειδή ομως δε μ' αρέσουν και τα βιβλιοπωλεία-σουπερ μαρκετ συνήθως ψωνίζω στον Ευριπίδη, στο Χαλάνδρι.

    Μπορεί κατα καιρους να μην έχει ό,τι ψάχνω, αλλα ειναι πολυ όμορφο και ατμοσφαιρικό μέρος, οι υπάλληλοι πολυ εξυπηρετικοί και ευγενικοί κι αν μη τι άλλο αξίζει ως βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα, κι εμένα στον "Ευριπίδη" μου αρέσει να ψωνίζω αλλά έλα που το Χαλάνδρι είναι ζόρικο μέρος για πάρκινγκ και όταν έχεις το μωρό μαζί σου πρέπει να κουβαλάς και διάφορα πράγματα... Να 'ξερες πόσα πράγματα αλλάζει η πατρότητα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζομαι.. εδώ ταλαιπωρείσαι μόνος σου, πού να έχεις και παιδί μαζί! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου