Αύριο γεννάμε...

Από αύριο, Θεού θέλοντος, η οικογένειά μας γίνεται τετραμελής... Έχουμε ραντεβού πρωί πρωί στο μαιευτήριο, καισαρική όπως και στον Σ... Η εγκυμοσύνη της Μ. μου φτάνει στο τέλος της, μια εγκυμοσύνη πιο δύσκολη και κουραστική από την πρώτη αφού σε αυτούς τους 9 μήνες έγιναν τόσα πολλά, μέχρι και στο χειρουργείο μπήκα, αφήνοντας την Μ. με την κοιλιά στο στόμα να τρέχει μέσα στο σπίτι να φροντίσει και μένα και τον Σ. ...  Αύριο έρχεται ο "τοσοδούλης" όπως τον λέει η Μ. γιατί δεν είναι τόσο βαρύς όσο ο Σ. όταν γεννήθηκε... Αύριο έρχεται ο "τοσοδούλης"κι εγώ είμαι άρρωστος, βήχω, τρέχει η μύτη μου, τα αυτιά μου είναι βουλωμένα κι έχω πονοκέφαλο, θα πάρω χειρουργική μάσκα για να φοράω όταν τον δω...

Σχόλια

 1. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με το καλό, με το καλό, με το καλό ο Τοσοδούλης... Να τον αγαπήσετε με τρέλα, όπως τον Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με το καλό να το δεχθείτε- να είναι υγιής, ευτυχισμένος και χρήσιμος στη ζωή του. Και εσείς μαζί, μικροί και μεγάλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. όλα καλά αδελφέ!!!!
  just ΖΗΣΤΟ
  όλα τα άλλα απλά είναι ανούσια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χο χο χο

  Κι άλλο χιονομπαλλάκι
  Πασχαλινό!

  Γουστάρω!
  Με το καλό και "μ΄έναν πόνο" που λέγανε οι παλαιότεροι.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να 'σαι καλά Βλάχο μου, σε ευχαριστώ πολύ!

   Με ένα πόνο, με μια επισκληρίδιο στην περίπτωση μας, το ίδιο πράγμα εννοούμε... :)

   Διαγραφή
 6. καλορίζικος καλότυχος να 'ναι ο "τσοδούλης" και να τον καμαρώσετε μεγάλο και τρανό ...και δύναμη αγάπη και ψυχή να σας ατσαλώνει εύχωμαι τα όσα δύσκολα τύχουν να σας φέρνουν πιο κοντά και να βαθαίνουν των ψυχών σας το δέσιμο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου