Ουστ ξεφτίλες....

ΚούνεβαΔιαβάζω στα ΝΕΑ το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να προτείνουν θέση στο ευρωψηφοδέλτιο των επικείμενων εκλογών στην Κωνσταντίνα Κούνεβα που ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δίνει μάχη για τη ζωή της... Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά τις προτάσεις των δύο κομμάτων , όπως μεταφέρει στους αναγνώστες της εφημερίδα η Βάσω Τσούνη, πρόεδρος της ΠΕΚΟΠ... Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η Κωνσταντίνα ήταν κατηγορηματική: δεν θέλει να την προσεγγίσει κανένα πολιτικό κόμμα για να της προτείνει θέση στο ψηφοδέλτιό του. Μέσα από τη δράση της για τα εργασιακά δικαιώματα των καθαριστριών γνώριζαν την ύπαρξή της. Κανένας όμως δεν της είχε προτείνει θέση όταν ήταν καλά. Τώρα που δέχθηκε την επίθεση τη θυμήθηκαν; Ε, τώρα η Κωνσταντίνα δεν θέλει να δει κανέναν τουςμας είπε να μην επιχειρήσουν καν να την επισκεφτούν στο νοσοκομείο»

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι σιχαμένοι ξεφτίλες, όχι μόνο οι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το Γολγοθά που περνάει η Κωνσταντίνα και η οικογένειά της αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία περιμένουν κάθε φορά να χυθεί αίμα για να βγουν και να δηλώσουν την συμπαράστασή τους χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα...

Εδώ όλο το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ.


Σχόλια

  1. Το διάβασα το άρθρο, ναι όντως είναι πολύ άσχημο να προσπαθούν να οικειοποιηθούν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης προς τη συνδικαλίστρια όταν μάλιστα η ίδια βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση…τι να πει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γαμώ τον μπελά μου δεν καταλαβαίνουν ότι είναι εξώφθαλμα χυδαίο αυτό που κάνουνε; Τι διάολο, είναι γκάου ο Έλληνας αλλά αυτοί συμπεριφέρονται σαν τους λευκούς στην Άγρια Δύση, προσπαθούν να μας καλοπιάσουν με χάντρες και καθρεφτάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ αφου το ξερεις πως λειτουργουν οι μαλακοπίτουρες της πολιτικής.

    Το αξιομνημόνευτο θα ηταν να ΜΗΝ προσπαθησουν να το εκμεταλλευτούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε συ το ξέρω...
    Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το ανέχομαι και να λέω "δεν βαριέσαι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον εκει στο Συριζα κάποιοι διάβασαν το πόστ σου και μάλωσαν την ΑΚΟΑ για τη προταση που έκανε για τη Κουνεβα :-)))

    Στο μεταξύ, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας σχεδόν στο σύνολό τους άσκησαν κριτική στην πρόταση της ΑΚΟΑ, συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει πρόταση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής. Ανάλογη πρόταση με αυτή της ΑΚΟΑ έκανε ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    http://new.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=18367

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωχ...
    Τόσο επιδραστικός είμαι ο πούστης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως έχει κάνει αίσθηση αυτη η πρόταση και έχει προκαλεσει αντιδράσεις. Υπάρχει και και σχετικό πόστ στο indymedia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα,χα,χα ούτε ο Πρετεντέρης τέτοια επίδραση στην επικαιρότητα!!! lol!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου