Το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας...

...δεν είναι ούτε η έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από το ΧΑΑ και η βόμβα έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ούτε ο σεισμός στην Ινδονησία, ούτε ο σεισμός στο Αλεποχώρι, ούτε η προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Κωστάκη... Το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας είναι ότι σήμερα που πήγαμε στο γιατρό είδα στον υπέρηχο για πρώτη φορά το μωρό να είναι καλά και να κουνάει τα χεράκια του μέσα στην κοιλιά της Μ... Αυτό είναι το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας, ούτε εκλογές, ούτε τίποτε άλλο...

Σχόλια

  1. Aυτα ειναι που πραγματι μετρανε φιλε!...
    ..τα αλλα ειναι μαλακιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπ θα γινεις μπαμπας!
    Αν και δεν ξερω τι λενε σε τετοιες περιπτωσεις ("επιτελους ρε παλιογερε", "καλοριζικο", "συγχαρητηρια") να χαρεις τοσο την προετιμασια της ελευσης (εξαλλου δε θα εισαι εσυ εκεινος που θα εχει αναγουλες και θα αλλαζει το σωμα του) οσο και ολες τις στιγμες που θα ακολουθησουν στη ζωη του! Proficiat!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε, αργοτερα στο παιδι,μην του δειξεις καμια ταινια του Σιαμαλαν περα απο τις τρεις πρωτες...προσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά το lady in the water θα του απαγορέψω να δει και τον Οιωνό... Οι δυο πρώτες του μου άρεσαν, για το Σκοτεινό χωριό τα είπαμε, άλλη δεν έχω δει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφθαρτο καργα!!Ανακαλυπτεις την δυναμη που εχεις μεσα σου...
    Και τα ''κλασσικα'' GI JOE,HE-MAN και Θαντερκατς...και οχι τις παπαριες που βλεπουν τωρα τα αμοιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι ρημδιό μου έχεις κάνει τα σχόλια James...

    Όχι τίποτα άλλο όταν είμαι δουλειά δεν μπορώ να γράψω σχόλιο στο blog σου να τα λέμε στο "Ταινίες",διότι μου κόβει ο proxy το javascript της ενσωματομένης φόρμας σχολίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο φορές που το έζησα ήταν μαγευτικό. Αλλά ακόμη πιο μαγευτικό θα είναι όταν θα έρθει στον κόσμο και θα διεκδικεί χρόνο και χώρο και θα στοιχειοθετεί σιγά σιγά μια ύπαρξη που θα σε εκπλήσσει. Θυμάσαι το τραγούδι του Σιδηρόπουλου; Ναι, το παιδί είναι μια (έσχατη) ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τραγούδι του Σιδηρόπουλου ομολογώ ότι δεν το ξέρω αλλά το περιμένω πως και πως να έρθει και να διεκδηκήσει και χώρο και χρόνο και αγάπη και ότι άλλο θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...να 'χεις το νου σου στο παιδί
    γιατί αν γλυτώσει το παιδί
    υπάρχει ελπίδα...
    Το ξέρεις σίγουρα το τραγούδι χιονόμπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όντως το ξέρω, απλά δεν ήξερα ότι το έχει πει ο Σιδηρόπουλος...
    Είχα την εντύπωση ότι το έχει γράψει ο Μάνος Ελευθερίου, έχω δίκιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον υπέρηχο τον τέταρτο μήνα, να ρωτήσεις τον τεχνικό τι φύλο είναι το μωρό. Αυτός θα σου πει, "μάλλον κορίτσι", εσύ θα ξαναρωτήσεις, τι μάλλον, αυτός θα σου πει, ε, 80% πιθανότητες, μετά θα πας στο γυναικολόγο σας και θα ρωτήσεις, τι σκατά εννοεί ο τύπος 80% και τότε ο γιατρός θα σου πει, ξέρουν τη δουλειά τους, μην ανησυχείς και συ θα αισθανθείς λίγο μαλάκας που μπήκες σε νιου πάρεντ μόουντ.

    Να πεις στη γυναίκα σου να το ρίξει στο κολύμπι και στη γιόγκα και όταν θα πάτε για μπερθ κλάς προς το τέλος, να κρατάς σημειώσεις. Επίσης να αγοράσεις κρεβατάκι αρκετά ψηλό γιατί αν είσαι τουλάχιστον 1.80 θα την πηδήξεις τη μέση σου σκύβοντας όλη την ώρα, για να θαυμάσεις τι ωραίο μωρό που έκανες εσύ ο κακομούτσουνος ή για να αλλάξεις πάνες κλπ. Αν όντως με ακούσεις και ξεκινήσει γιόγκα η γυναίκα σου, να κρατήσεις το λεπτό στρωματάκι που θα έχει για τις ασκήσεις της, για να κοιμηθείς πάνω του όταν γεννήσει, τα πρώτα 3 βράδια, επειδή οι καναπέδες και οι πολυθρόνες των νοσοκομείων είναι για το πέος και σου στραβώνουνε τη ραχοκοκαλιά, ακόμα κι όταν είναι τα πιο ακριβά νοσοκομεία του σύμπαντος κόσμου.

    Όταν η γυναίκα σου πει, γεννάω τώρα, δε γεννάει τώρα, έχεις απίστευτο χρόνο για να πάτε στο νοσοκομείο, οπότε μην είσαι σαν τους πατεράδες που σκάνε μύτη με σώβρακα, σαγιονάρες κλπ. Ξέχνα το χολυγουντιανό, ο μάι γκοντ, μάι γούότερ μπρόουκ, από τις πρώτες συσπάσεις, η γέννα μπορεί να απέχει μέρες.

    Όταν ξεκινήσει ο τοκετός, θα είσαι παραδόξως ψύχραιμος και ωραίος και για όσες ώρες χρειαστεί θα βοηθάς και θα ενθαρρύνεις, όταν ο μαιευτήρας κρατήσει επιτέλους το μωρό, να ζητήσεις να κόψεις εσύ τον ομφάλιο λώρο, είναι τρομερή εμπειρία και μετά από λίγο να προσέξεις ότι ο γιατρός έχει τραβήξει όλον τον πλακούντα έξω και δεν έχει μείνει κανένα κομμάτι μέσα.

    Μετά από όλη αυτή την τρισδιάστατη γκραν γκινιόλ εμπειρία, κι αφού ο παιδίατρος ζυγίσει και μετρήσει το μωρό και το δώσει πίσω στη γυναίκα σου, εσύ θα βγεις για λίγο έξω από το δωμάτιο και τότε θα σου έρθει να φωνάξεις, ή να χοροπηδήσεις, ή να τρέξεις, και τότε θα φανεί τι σοφός που ήσουνα να ντυθείς κανονικά πριν πάτε στο νοσοκομείο.

    Όταν πάρετε το μωρό στο σπίτι, να αρχίσεις αμέσως τη φασαρία, τα μωρά είναι συνηθισμένα, αν το μικρό δε γουστάρει ραμστάιν, μπορείς να βάλεις στην πριζα το πιστολάκι για τα μαλλιά ή την ηλεκτρική σκούπα, γουστάρουν πολύ γουάιτ νόιζ τα μικρά και χαλαρώνουν.

    Καλωσήρθες στις χαρές τις πατρότητας τον 21ο αιώνα. Ξέχνα ότι ο χρόνος, ο ύπνος ή τα λεφτά σου σου ανήκουν. Αλλά θα χαρείς με τρόπους που δεν φαντάζεσαι.

    υγ. όταν έρθει ένας φίλος σου με ένα μπαλβένι 15άρι και δυο κουβανέζικα να γιορτάσετε τη γέννηση του μωρού, αντιστάσου στον πειρασμό να πιεις πολύ, γιατί το μωρό θα αρχίσει να ουρλιάζει βραδιάτικα στάνταρ και το κεφάλι σου θα σε μισήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Το "Κάποτε θάρθουν" το τραγούδησε ο Σιδηρόπουλος σε πρώτη εκτέλεση σε μια ταινβία του Θωμόπουλου του '79 αν δεν κάνω λάθος. Οι στίχοι είναι του Παπαδόπουλου και η μουσική του υιού Θεοδωράκη αν και στο stixoi.info δίνει Μίκης Θεοδωράκης που είναι λάθος. Νομίζω πως το soundrtrack της ταινίας είναι και η μόνη δουλειά του υιού Θεοδωράκη που κυκλοφόρησε πριν σαλτάρει εντελώς.
    Οι οδηγίες του Ξυλοκόπου προς μέλλοντες χαζομπαμπάδες είναι εξαιρετικές. Αγόρι ή κορίτσι τελικά; Μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Στον 4ο μήνα αρχίζει και δείχνει το πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Daria

    Α, καλά άλλα αντ' άλλων ξέρω...

    Το φύλο δεν το ξέρω ακόμα, δεν φαίνεται, την Παρασκευή θα κάνει η Μ. μια εξέταση ονόματι αυχενική διαφάνεια και μπορεί να φανεί... Είναι και ψιλονωρίς μωρέ, τώρα μπήκε στον 4ο...

    @ Ξυλοκόπος

    Κατά αρχήν καλωσόρισες, μεγάλη μου τιμή!!!

    Κατά δεύτερον, δεν ήξερα ότι έχεις παιδιά, μεγάλη έκπληξη έχω φάει τώρα...Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αυτά που λες με το πιστολάκι μου το έλεγε κι ένας φίλος που πάει για το δεύτερο και το έχει μελετήσει το θέμα ότι τα μωρά γουστάρουν και ηρεμούν όταν τους κάνεις στο αυτί ένα πολύ παχύ σσσσσσ (όπως το προφέρει η Άντζελα ένα πράμα), χαλαρώνουν λέει γιατί κάτι ανάλογο ακούνε μέσα στην μήτρα κάτι τέτοιο...

    Γράψε καμιά ιστορία ρε Ξυλοκόπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου