Νέο έντυπο λογαριασμού ΔΕΗ: Κι άλλο χαρτί!!!

Χθες βρήκα στο γραμματοκιβώτιο μου το λογαριασμό της ΔΕΗ... Το έντυπο του λογαριασμού έχει αλλάξει όπως με ενημέρωνε η ΔΕΗ με δύο πανομοιότυπα ενημερωτικά φυλλάδια που υπήρχαν μέσα στον φάκελο... Προφανώς θεώρησαν ότι μπορεί να θέλω να ενημερώσω και το γείτονα που δεν έχει παραλάβει ακόμα τον λογαριασμό του οπότε να του χαρίσω ένα από τα δυο φυλλάδια... Το νέο έντυπο του λογαριασμού απότελείται πλέον από δύο κομμάτια χαρτί, μεγέθους σχεδόν Α4, όπου αναπαριστάται σχεδόν η ίδια πληροφορία που είχε και το παλιό έντυπο μόνο που πλέον οι γραμματοσειρές είναι πολύ μεγαλύτερες και οι κενοί χώροι περισσότεροι... Το ερώτημα είναι γιατί σήμερα που υπάρχει ένα ευρύ ρεύμα συνειδητοποίησης του προβλήματος της προστασίας του περιβάλλοντος στην κοινωνία, η ΔΕΗ αποφασίζει να ξοδέψει επιπλέον χαρτί και χρήμα για την αλλαγή του εντύπου του λογαριασμού χωρίς να προσφέρει επί της ουσίας καμιά επιπλέον εξυπηρέτηση ή ενημέρωση στον πολίτη...? Εεε???

Σχόλια

  1. Μάλλον με το επιπλέον χαρτί θέλουν να προσομοιώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς που θα έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα πλάκα ήταν φουσκωμένος πανάθεμά τον... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mονοπωλειο εχουν οι μπαγασες...οτι θελουν κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πάει έτσι...
    Επιχείρηση κοινής ωφελείας είναι και στην τελική οφείλεις ρε μάστορα να συμμορφώνεσαι και με ις ανάγκες και τα θέλω της κοινωνίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ! Σήμερα μου ήρθε και εμένα το νέο έντυπο και έχει 3 φυλλάδια μέσα!

    Μπορεί να διάβασαν το blog σου και να είπαν

    "Καλά αφού δεν θα το δώσει αυτός στο γείτονα, θα δώσουμε 3 στον άλλο να το δώσει εκείνος. Φυσικά θεωρούμε δεδομένο ότι θα δώσει και στον δικό του γείτονα!"

    Έτσι όπως το πάνε ο τελευταίος δεν θα πάρει λογαριασμό αλλά δέμα με φυλλάδια! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "The more the better" πρέπει να είναι το μότο τους στη ΔΕΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου