Ο κύριος Σ. πάει για φαγητό...

Χθες το μεσημέρι ο κύριος Σ., το μικρό αφεντικό, βγήκε για πρώτη φορά για φαγητό σε εστιατόριο... Δεν είναι ακριβώς η πρώτη φορά, έχει ξαναβγεί για φαγητό, αλλά χθες έκατσε για πρώτη φορά στο τραπέζι μαζί μας, χάρη στο νέο καθισματάκι-γκατζετάκι (όχι ακριβώς αυτό αλλά δεν το έβρισκα το δικό μας)... Είχαμε μαζί μας και το δικό του φαΐ, αλλά λίγο έφαγε από αυτό καθώς προτίμησε να φάει ψωμί, πατάτες τηγανητές, ελιές (!!!) και κολοκυθάκια τηγανητά... Όταν χόρτασε δε, άρχισε να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι: Να πιάνει το φαγητό (πατάτα και κολοκυθάκι στην προκειμένη περίπτωση) να το λιώνει στο χέρι του και να ακούει τον ήχο... Προκαλέσαμε ένα μικρό χαμό αλλά δεν ενοχλήσαμε και όταν τελειώσαμε το φαγητό μαζέψαμε μόνοι μας την ακαταστασία μας... Στο τέλος βγάλαμε και φωτογραφίες με το κινητό (γιατί ξεχάσαμε την φωτογραφική μας στο σπίτι) και ρίξαμε και κάτι γελάκια πονηρά!!!

γελάκια!!!

Σχόλια

  1. Τι ωραία που είναι αυτή η φάση! Και ακόμα ωραιότερο που την ευχαριστιέστε! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως πολύ ωραία!!!
    Ο μικρός είχε πάθει σοκ χθες που καθόταν στο τραπέζι... Κοιτούσε διαρκώς γύρω γύρω και "καρφωνόταν" στους διπλανούς και όταν δεν του έδιναν σημασία τους φώναζε... :lol:

    Γυρνούσε κάθε τόσο και μας κοίταγε όλο περηφάνια, καμάρωνε φαίνεται και ήθελε να δει την αντίδρασή μας... Εμείς περιττό να σου πω πως ήμασταν... Ξελιγωμένοι και κατουρημένοι εντελώς!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχου τοοοοοοοο!
    μου θυμίζει τη (10 χρονια μικρότερη) αδερφή μου, που σε αυτή τη φάση έτρωγε τζατζικι με το κουτάλι και στην επόμενη απο αυτή φάση έλεγε μες στην τσαντίλα στους δικους μου "πειτε σ' αυτους να μη με κοιτάνε!"..

    υγ "αυτοί" ήταν οι διπλανοί που είχαν χαζέψει επειδη 2 χρονών παιδί έτρωγε άψογα μακαρονάδα!

    υγ2 να τον χαίρεστε! τι ωραια που ειναι αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να 'στε καλά παιδιά!!!

    Υ.Γ. Βαγγέλη δεν σε ξέχασα απλά έχω μπλέξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δὲν πειράζει παίχτη μου, ὅποτε μπορέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου