"Τι λες ρε μάνα, δίδυμα έκανε φέτος η Παναγία;"

Πήγα χθες στο πατρικό μου να βοηθήσω την μάνα μου στο χριστουγεννιάτικο στόλισμα... Η Μ. της είχε πάρει φιγουρίτσες για την φάτνη γιατί μέχρι πέρυσι είχε ελλείψεις και την είχε διακοσμήσει με..."μπαλώματα"!!! Ο Χριστούλης ήταν μια κατασκευή από ζυμάρι,κάτι μεταξύ του Ζυμαρούλη της Pillsbury και του Pirelli... Πέρυσι που είχαμε πάει στην Ιταλία της είχαμε πάρει ένα ωραίο Χριστούλη ξαπλωμένο στο παχνί, οπότε φέτος, μετά και από την αγορά του πλήρες σετ από φιγούρες φάτνης, οι Χριστούληδες ήταν δύο...

Η μητέρα μου στήνει τις φιγούρες μέσα στην φάτνη όταν συνειδητοποιώ ότι βρίσκονται και οι δύο Χριστούληδες εντός της!!!!

Snowball: "Τι είναι αυτό ρε μάνα;"
Μάνα-Snowball: "Έλα μωρέ, τον έβαλα κι αυτόν εκεί..."
Snowball: "Τι λες ρε μάνα, δίδυμα έκανε φέτος η Παναγία;"
Πατέρας-Snowball: (Η φωνή ακούγεται από το δίπλα δωμάτιο όπου ο πατέρας μου βλέπει τηλεόραση) "Καλά σου λέει το παιδί!!!"
Μάνα-Snowball: (Με ύφος και καλά θυμωμένη) "Ώχου, πώς κάνεις έτσι, να τώρα θα τον βγάλω..."

Σχόλια

  1. Aχ Παναγία μου! Είσαι με τα καλά σου; Θα αφήσεις το Χριστούλη τον second εκτός της φάτνης, μεσ' το κρύο επειδή έκλεισε η επετηρίδα; Αυτό δεν το θελεί ούτε ο Ηρώδης!

    Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τρελός!!!!

    Θες να βάλουμε και δεύτερο Χριστούλη μέσα στην φάτνη, να το μάθει κανένας παπάς να μας πάρουν για αιρετικούς και να μας τραβήξουνε κανένα αφορισμό οικογενειακώς???

    Μετά πώς θα πάω στον μητροπολίτη σε καμιά 25-αριά χρόνια να ζητήσω να φέρουν τον κανακάρη μου από τα Ρύζια στο Πεντάγωνο, το πιο δυνατό μέσο στον στρατό είναι αυτό που φοράει ράσο!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα μαθετε αυτα τα κολπα και στον πιτσιρικο σας που θα 'ρθει. Οπως συνεβη στον Βελγο κολλητο μου που εχει ενα μωρο δεκα μηνων (τοσο ο ιδιος οσο και η γυναικα του ειναι καργα σταλινομαοϊκοι) και παει στο σπιτι του επισκεψη πριν απο ενα μηνα ο αδερφος του με τη γυναικα του (φανατικη Ολλανδεζα προτεσταντισα) και το σχεδον διχρονο παιδακι τους στο οποιο ειχαν για να παιζει μια φατνη της Fisher-Price!
    Ο κολλητος επαθε τραμπακουλο οταν ειδε τον κανακαρη του να παιζει με τα στρογγυλα αγγελακια και τον τροφαντο χριστουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να του μάθουμε Σπεκ?
    Να παίζει με φάτνες ή να ζητάει μέσο?

    :P

    Υ.Γ. Υπερβάλλει νομίζω ο κολλητός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου