Η βιβλιοθήκη απ'το IKEA και το δωμάτιο του μπέμπη...

Πρώτη μέρα άδειας, κάθομαι στον υπολογιστή με μια κούπα καφέ και σκοτώνω την ώρα μου... Περιμένω την μεταφορική να μου φέρει μια βιβλιοθήκη που αγόρασα από το IKEA την Κυριακή... Μόλις μου την φέρουν θα ξεκινήσει η συναρμολόγηση, είμαι βετεράνος της συναρμολόγησης επίπλων του IKEA εγώ, μεροκάματο μπορούσα να βγάζω... Η βιβλιοθήκη θα "υποδεχτεί" τα βιβλία μου, τα οποία "εξορίζονται" από το δωμάτιο πρώην-γραφείο/μελλοντικό-δωμάτιο-του-μπέμπη, το οποίο αυτή την περίοδο περνάει ένα ενδιάμεσο στάδιο, αυτό του αποθηκευτικού-χώρου, κάτι η κούνια του μπέμπη στο κουτί, κάτι τα χριστουγεννιάτικα δώρα που μαζεύονται σιγά σιγά... Η βιβλιοθήκη θα πάρει την θέση της στο σαλόνι, χώρο έχει ευτυχώς, και ταιριάζει και με τα υπόλοιπα έπιπλα που είναι της ίδιας γραμμής, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την Μ. που θα πάθαινε νευρικό κλονισμό αν δεν ήταν όλα ασορτί...

Σχόλια

  1. Τουλάχιστον εσύ τα έχεις στο σπίτι.

    Εμένα είναι ακόμα στην αποθήκη, μέσα στις κούτες που τα έβαλε ο μικρός αδερφός, μετά το γάμο μου. Μόνο στο πεζοδρόμιο που δεν μου τα πέταξε για να αδειάσει χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις να "εξορίσεις" κάμποσα πράγματα ακόμη φίλε.

    ... και το ωραίο είναι πως στο τέλος θα γουστάρεις τρελλά κιόλας!

    Να προσέχεις και τα "ορμονικά" αυτό το διάστημα.
    Ξερω τι σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @eriol

    Εγώ τα έχω στο σπίτι γιατί τα πήρα μαζί μου όταν παντρεύτηκα, δεν τα εγκατέλειψα στο πατρικό μου...Αν τα είχα κάνει μάλλον την ίδια μοίρα με τα δικά σου θα είχανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Vlaxos

    Εντάξει το ξέρω, μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά... Απλά θέλεις πάντα χώρο, χρόνο και πράγματα δικά σου διότι αλλιώς θα σου βγει πολύ φυσικά το "ξέρεις πόσα θυσίασα εγώ για σένα?" κάποια στιγμή και είναι αυτό που μισώ περισσότερο...

    Για τα ορμονικά, άστο...
    Έχουμε "γνωριστεί" ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά, Σνόουμπολ...

    Καλές προετοιμασίες για τον μπέμπη...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και σε σένα Λεμέσια μου, υγεία να έχεις εσύ και η οικογένειά σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά Snowball.
    Εγώ πάντως δεν κατάφερα να πάρω κάτι από το ΙΚΕΑ. Μια φορά που πήγα δεν είχε τίποτε απ' όσα ήθελα και τελικά έφυγα με διάφορα σκατολοΐδια που δεν χρειαζόμουν.
    Βγαίνουν καλά τα έπιπλα από το ΙΚΕΑ ρε συ; Να το ξαναπροσπαθήσω αν χρειαστώ κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΙΚΕΑ θέλει κυνήγι... Μπορεί να πας και να μην βρεις όλα όσα θέλεις με την μία και να χρειαστεί να ξαναπάς... Πρέπει να πας να τα κατεβάσεις μόνος σου από τα ράφια, να τα πας στο ταμείο, να τα μεταφέρεις στο αμάξι ή να τα πας στην μεταφορική... Είναι σίγουρα φτηνότερα από άλλα συναρμολογούμενα, όπως ΝΕΟΣΕΤ, και αξίζουν τα λεφτά τους στο 100%... Εγώ έχω φτιάξει ολόκληρο το σπίτι μου με έπιπλα από το ΙΚΕΑ σε ποσοστό 95%... Η Μ. επέμενε όταν φτιάχναμε το σπίτι, εγώ ήμουν δύσπιστος αλλά είχε δίκιο... Έχουμε φτιάξει ένα σπίτι (όχι επειδή είναι δικό μου) κούκλα, με λιγότερα λεφτά απ' όσο θα χρειαζόμουν, όπως το θέλαμε, το συναρμολογήσαμε κομμάτι κομμάτι με τα χέρια μας (είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν τελειώσεις!) και από ποιότητα είναι μια χαρά... Ξέρω ότι δεν έχω αγοράσει μαόνι ή σεκόια αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θέλω κιόλας, δεν θέλω να πεθάνω με τα ίδια έπιπλα, όταν μου την βαρέσει θα τα αλλάξω... Ξαναπροσπάθησε το!!!

    Υ.Γ. Περιτό να πω ότι μετά από τόση εμπειρία είμαι άσσος στην συναρμολόγηση επίπλων, θα μπορούσα να βγάζω μεροκάματα για να συμπληρώνω το εισόδημά μου!!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ "φτηνό" σπίτι έχω, μη φαντάζεσαι... Όπως λένε οι φίλοι, μοιάζει "κυριλέ φοιτητικό"!!
    Απλά δεν άντεξα το κυνήγι στο ΙΚΕΑ.
    Πάντως θα σ' έχω υπόψη για τη συναρμολόγηση, αυτό είναι που σκέφτομαι περισσότερο (εκτός από το τρέξιμο). Είσαι; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βιάσου διότι έτσι και έρθει ο μπέμπης με βλέπω δουλειά-σπίτι/σπίτι δουλειά... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τόοοοοσο μεγάλη ὥστε νά χρειασθῇ μεταφορική;

    Ἐγώ μέ καγκούρικο τρίθυρο ἀμάξι καί τσάκωσα ἕνα γραφειάκι μέ δύο μέρη, ξές... Δέν θυμᾶμαι πῶς τό λένε... Θυμᾶμαι ὡστόσο τήν τιμή του, 280 θαρρῶ.

    (Ὡραῖα τά τῆς ἰκέα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βανζέλ, μιλάμε για βιβλιοθήκη, 1.86 μήκος, 84 ύψος (πλαγιαστή)... Στο αμάξι μπορεί να χωρούσε αλλά αυτό που με προβλημάτιζε κάργα ήταν το ανέβασμα στον τρίτο άνευ ανελκυστήρος και μόνος μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ἔ ἐντάξει, ἔχεις δίκιο...

    Ἄλλωστε, δέν εἶσαι καί μπόντυ ὅπως ἐγώ.

    Σίδερα μασάαααει ὁ κουταλιανόοοος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά...body, μην σκίσεις το καλτσόν σου!!!

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου